DETEKTORJI.CO

Na voljo so javljalniki CO, ki so primerni za vgradnjo v bivalne prostore in za vsa rekreativna vozila ali plovila, kot jih določa slovenska in evropska zakonodaja!

 

Nudimo vam najučinkovitejšo zaščito in alarmiranje v primeru prisotnosti ogljikovega monoksida v vašem bivalnem prostoru. CO javljalniki za bivalne prostore proizvajalca EiELECTRONICS iz Irske so testirani v skladu s standardoma SIST EN 50291-1 in SIST EN 50291-2. Ustrezajo najvišjim standardom kakovosti detektorjev ogljikovega monoksida!

 

Detektorji (javljalniki) ogljikovega monoksida: Serija Ei208

 

      Detektor ogljikovega monoksida    
Ei208       Ei208WRF    

 

Vsi javljalniki imajo enako funkcionalnost zaznavanja ogljikovega monoksida. Razlike med njimi so označene v spodnji tabeli:

 

 

Serija Ei207
(Ei207, Ei207D)
  Serija Ei208
(Ei208, Ei208WRF)
 • NI VEČ NA VOLJO!
 
 • Vgrajene doživljenjske baterije
 • Možnost prenosa podatkov o statistiki delovanja javljalnikov
 • Možnost brezžičnega povezovanja med javljalniki (samo modela Ei208WRF in Ei208DW z dodatno vgrajenim radijskim modulom Ei200MRF)
   

 

Javljalniki serije Ei208DW

Javljalnik ogljikovega monoksida Ei208DW ima vgrajeno litijevo baterijo, ki zagotavlja delovanje naprave do izteka življenjske dobe. Vsebuje visoko zmogljiv elektrokemični senzor za zaznavanje prisotnosti strupenih ravni ogljikovega monoksida (CO). Vsak senzor je individualno umerjen in preizkušen z ogljikovim monoksidom.

 

LCD zaslon prikazuje raven CO v ppm, napake, stanje javljalnika in priporočene aktivnosti. V stanju pripravljenosti  na zaslonu ne vidimo informacij (zaslon je ugasnjen), pravtako tudi ne gori nobena izmed treh barvnih LED. V primeru zaznave CO (10ppm ali več) se bodo takoj začele prikazovati trenutno zaznane vrednosti koncetracije CO v enotah ppm (parts per milion). Koncetracija CO je prikazana v intervalih po 5ppm.
Zaslon javljalnikov ogljikovega monoksida Ei207D in Ei208DW

 

Če senzor zazna potencialno nevarne ravni CO, prične utripati rdeča LED. Ko vrednosti narastejo in presežejo 43ppm, se vklopi tudi zvočni alarm. Višja kot je zaznana raven CO, prej se bo oglasi zvočni alarm.

 

Funkcija AudioLINK

AudioLINK

Na voljo je že serijsko v javljalnikih Ei208W in Ei208DW. S pomočjo zvočnega prenosa podatkov nam omogoča vpogled v arhiv dogodkov na javljalniku ter trenutnemu stanju delovanja. Za uporabo te funkcije je potrebno predhodno prenesti aplikacijo EiElectronics AudioLINK na mobilno napravo. Več informacij o AudioLINK si lahko ogledate tukaj

AudioLINK - aplikacija

 

Opcija funkcije RadioLINK

RadioLINK
Javljalnik Ei208DW je lahko brezžično povezan z radijskim modulom RadioLINK+ Ei200MRF (naprodaj je ločeno) za komunikacijo z združljivimi napravami EiElectronics. Med seboj je mogoče povezati do 12 naprav. Več informacij o RadioLINK si lahko ogledate tukaj. 

 

Javljalnik redno preverja stanje senzorja, napetost baterij in stanje notranjega vezja. Vsako stanje napake bo javljeno s kombinacijo vizualnih in zvočnih indikatorjev (utripanje rumene LED in kratkih piskov). Javljalnik vsebuje tudi indikator »Konec življenjske dobe« (zvočni in vizualni), ki bo uporabnika obvestil, kdaj je potrebno javljalnik zamenjati. Življenjska doba se izteče po najmanj 10 letni uporabi javljalnika od dneva aktivacije.

 

Funkcija pomnilnika omogoča enostavno identifikacijo zadnjega aktiviranega alarma (rdeča LED bo utripala 24 ur po dogodku ali kasneje v primeru, ko pritisnete gumb TEST & HUSH).

 

Javljalnik je opremljen z montažnim podstavkom, ki vsebuje več pritrdilnih mest, tako da ga je mogoče enostavno pritrditi na strop (v primeru ko nameščamo javljalnik v isti prostor v katerem se nahaja kurilna naprava ali na steno v višino glave, če nameščamo javljalnik v prostor brez kurilne naprave). Možna je tudi samostojna namestitev (prenosna) za primer, ko vzamemo javljalnik s seboj na dopust.

 

Vsebina kompleta javljalnikov EiElectronics

 

Javljalniki ogljikovega monoksida so namenjeni uporabi v stanovanjskih objektih, počitniških prikolicah, avtodomih in plovilih v skladu s SIST EN 50291-1:2010 in SIST EN 50291-2:2010!

Primeri uporabe javljalniki ogljikovega monoksida EiElectronics

 

Javljalniki CO serije Ei208 (Ei208W in Ei208DW):

 • 5 letna garancija;

 • Uporabnost najmanj 11 let od datuma proizvodnje;

 • Javljalniki so testirani v skladu s standardom SIST EN 50291-1:2010 in SIST EN 50291-2:2010 in ustrezajo najvišjim standardom kakovosti javljalnikov ogljikovega monoksida!

 • Visoko kvaliteten elektrokemični senzor (zagotovljeno najmanj 10 letno delovanje!);

 • LCD zaslon (samo model Ei208WD);

 • Litijeva doživljenjska baterija (ni potrebno menjavati baterij);

 • Indikator prenehanja delovanja;

 • Enostavno kontrolno stikalo za preverjanje delovanja javljalnika;

 • Funkcija "Predalarm" vas predčasno opozori na prisotnost ogljikovega monoksida;;

 • Izjemno glasen zvok alarma (min. 85dB(A) na razdalji 3m);

 • Javljalnik ima funkcijo spomina, ki vas opozori, da je bil alarm sprožen tudi v času vaše odsotnosti;

 • Kontrolne lučke za napajanje, alarm in morebitne napake v delovanju;

 • javljalnik TIP B po standardu SIST EN 50291-1:2010; Ko dodamo radijski modul Ei200MRF in ga povežemo z električno napravo postane javljalnik TIP A po standardu SIST EN 50291-1:2010;

 • AudioLINK - Možnost komunikacije med javljalniki  in mobilnimi napravami (Android in iOS) je že serijsko vgrajena v modele javljalnikov Ei208W in Ei208DW;

 • Na mobilne naprave se prenašajo statistični podatki o delovanju javljalnika in zaznavanju ogljikovega monoksida, stanju baterij in ostalih pomembnih podatkih za nemoteno delovanje javljalnika (POZOR: ne prenaša se zvočni alarm, za prenos zbočnega alarma na mobilne naprave je potrebno vgraditi radijski modul Ei200MRF in dodatno opremo za prenos signala alarma - za več informacij nam pišite na info@detektor-sistemi.si!).
  AudioLINK

 • Možnost priklopa radijskega oddajnika (modul Ei200MRF RadioLINK) za povezavo dveh ali več javljalnikov ali ostalih električnih naprav;
  RadioLINK Plus

 • Radijsko povezani javljalniki se vsi sprožijo, ko en zazna prisotnost ogljikovega monoksida. Omogoča prenos signala alarma na mobilne naprave, protivlomno ali protipožarno centralo, krmiljenje ostalih električnih naprav, itd. (za prenos signala alarma potrebujete poleg Ei200MRF še ostale module Ei413 ali Ei428, ki ju priključite na ostale naprave). S  funkcionalnostjo RadioLINK je možen prenos signala alarma iz javljalnika na ostale naprave.

IZBOR JAVLJALNIKOV CO IZ SPLETNE TRGOVINE:

Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

Uporaba v bivalnem prostoru

-30%
Podaljšano jamstvo do 10 let brez skrbi za javljalnike CO EiElectronics
Stara cena z DDV:
10,00 €
Akcijska cena z DDV:
7,00 €
Najnižja cena v 30 dneh
10,00 €
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih