Načini plačila naročenega blaga in storitev

 

Načini plačila, ki jih nudimo:

  • ​​Nakazilo na transakcijski račun na podlagi poslanega povzetka spletnega naročila, ki vam ga izdela in pripravi sistem spletne trgovine.
  • S plačilnimi karticami (lahko tudi na obroke).
      
  • Plačilo po povzetju pri hitri dostavi GLS.
  • Preko sistema PayPal.

 

Nakazilo na transakcijski račun na podlagi poslanega povzetka spletnega naročila, ki vam ga izdela in pripravi sistem spletne trgovine.

Naročeno blago lahko poravnate na transakcijski račun št. SI56 6100 0000 3704486 odprt pri DH d.d.. po poslanem povzetku spletnega naročila, ki ga prejmete na vaš elektronski naslov in vam ga samodejno izdela spletna trgovina. Veljavnost izdelane predloge je 3 dni od izvršenega spletnega naročila. V primeru, da vašega plačila v treh dneh po izvršenem naročilu ne bomo prejeli na naš TRR bomo smatrali, da odstopate od pogodbe in bomo naročilo preklicali. Dokončno potrditev naročila smatramo rok, ko znesek v višini skupnega zneska spletnega naročila prejmemo na naš TRR račun. Istočasno dan po prejemu plačilu začne teči tudi dobavni rok.

 

Pri posameznih artiklih je lahko navedeno, da določena cena velja le ob plačilu na naš TRR. 

 

Plačilo s plačilnimi karticami (lahko tudi na obroke).

  
Blago lahko plačate s plačilnimi karticami Visa, MasterCard in Maestro. Procesiranje kartic nam omogoča podjetje Bankart Slovenija. Naročeno blago je mogoče v primeru, ko vam to omogoča vaš ponudnik bančnih storitev, plačati s plačilnimi karticami tudi na obroke. Več informacij o možnostih nakupa na obroke si lahko preberete tukaj.

 

V primeru suma zlorabe pri plačilu s plačilnimi karticami si pridružujemo pravico do dodatnega preverjanja istovetnosti osebe, ki je transakcijo izvedla ter o pravici razpolaganja s plačilno kartico.

 

Novi sistemi spletnega plačevanja omogočajo, da se podatki o številki kartice in CVV kodi obdelujejo izključno na varnih strežnikih. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. S tem je tudi možnost zlorab minimalna.

 

Plačilo po povzetju pri hitri dostavi GLS.

Blago plačate kurirju GLS, ko vam dostavi vaše naročeno blago. Vaš znesek za plačilo ob prevzemu bo popolnoma enak, kot je naveden ob vašem naročilu. Plačate lahko s plačilno kartico ali z gotovino.

 

Zaradi preprečitve zlorab in neprevzetih pošiljk si pridružujemo pravico, da za nekatere artikle s plačilom po povzetju zahtevamo delno avansno plačilo v višini 20% od celotne vrednosti naročila. V primeru, da bomo za izvršeno naročilo s plačilom po povzetju pričakovali vaš avans vam bomo v roku 1-2 delovnih dni poslali nadaljnja navodila in z navedeno višino pričakovanega avansa. Avans je v tem primeru potrebno nakazati na TRR pred nadaljnjo obdelavo vašega naročila. Če ob naročilu zahtevamo delno avansno plačilo prične teči rok dobave s prejetim vplačilom avansa.

 

Plačilo preko sistema PayPal


Plačilo izdelkov je na naši spletno strani s sistemom Paypal zelo preprosto. Ko potrdite naročilo, izberete možnost plačila preko PayPala in preusmerjeni boste na stran v lasti PayPala. Pri preusmeritvi se bodo prenesli vsi potrebni podatki za izvedbo transakcije oz. plačila naročenega blaga. Vpišete se v vaš račun PayPal in potrdite plačilo. Po elektronski pošti in SMS boste nato prejeli potrdilo o opravljenem plačilu s strani PayPala. V SMS obvestilu bo naveden znesek nakupa ter ponudnik »*DETEKTORSIS EC«. Z naše strani boste prejeli na vaš elektronski naslov potrdilo o oddanem spletnem naročilu ter izbranem načinu plačila. Po opravljenem plačilu boste preusmerjeni nazaj na našo spletno stran.

 

Plačevanje s pomočjo sistema Paypal velja za zelo preprostega. Če še nimate odprtega računa na Paypalu si ga lahko odprete na spletni strani www.paypal.com. Odprete si svoj osebni Paypal račun. Za plačevanje preko Paypal morate biti imetnik elektronskega naslova in ene izmed kreditnih kartic Visa, Mastercard ali American Express.

 

Ta koncept plačevanja je zelo varen in enostaven. Za potrditev vašega računa bo PayPal opravil manjšo transakcijo. V opisu transakcije boste na vaši banki našli kodo, ki jo vnesete v aktivacijski sistem podjetja PayPal. Po verifikaciji boste lahko opravljali nakupe. Rok, ki je potreben za verifikacijo vaše plačilne kartice je lahko tudi do 7 dni.

 

Plačevanje preko PayPal je eden varnejših na internetu, saj vaših podatkov o plačilnih karticah ne dajete prodajalcem. Podatke o vaših karticah ima tako le podjetje PayPal. Na ta način se izjemno poveča varnost vaših spletnih nakupov. Poleg tega ima PayPal tudi razvit nadzor nad trgovci in kupci, tako da vaše plačilo ni ogroženo v nobenem primeru.

 

Cene in dodatni stroški za različne opcije plačila

Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR in že vključujejo DDV. Objavljene cene na posameznih straneh artiklov veljajo za plačilo z nakazilom na TRR ali plačilom s plačilnimi karticami. Pri ostalih možnosti plačila vam bo sistem samodejno zaračunal dodatne stroške glede na izbrano vrsto plačilo. Na blagajni bo pred potrditvijo spletnega nakupa ta znesek prikazan pod "Stroški plačila".

 

Dodatni stroški plačila so za:

  • Plačilo po povzetju: fiksna cena 1,22€ z ddv.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določenega datuma veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

 

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne informacije o izdelkih se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bomo kupcu omogočili odstop od nakupa. Ne glede na to bomo kupcu lahko ponudili rešitev v smeri obojestranskega zadovoljstvo. 

 

V trgovini cene dnevno prilagajamo cenam naših dobaviteljev. Zaradi tega se lahko zgodi, da cene na spletnih straneh, kjer oglašujemo, niso ažurirane in so lahko drugačne od tistih v naši spletni trgovini. Zaradi tega vas prosimo, da vedno preverite cene najprej v naši spletni trgovini. Vaše končne cene so vedno tiste, ki so objavljene v spletni trgovini na naslovu www.detektorsistemi.si

 

IZVEDBA NAKUPA OZ. ODDAJA NAROČILA

Kako poteka spletni nakup?
Ko se odločite za izvedbo naročila se podate na blagajno. Stran za oddajo naročila je pregledna in preprosta. Tu lahko izbirate med možnostmi dostave in plačil. Blagajna se bo na vsako vaše dejanje takoj odzvala in prikazala vašo končno vrednost naročila. Na blagajni bodo prikazani tudi vsi popusti, ki vam pripadajo ob naročilu artiklov, ki jih imate v trenutku, ko ste na blagajni, v košarici. Sistem bo samodejno preveril ali vam pripada popust za nakup artiklov. Popusti se izključujejo, razen v primerih, ki so ravno tako razvidni na blagajni. Na blagajni so vam tako vedno prikazani stroški, ki jih imate pri izvedbi naročila. Prav tako vam je tudi prikazan znesek DDV.  

 

Uveljavljanje popusta pri nakupu
V košarici oziroma na blagajni lahko uporabite tudi kupon za popust, pridobljen v promocijskih aktivnosti podjetja Detektor sistemi d.o.o.. Dovoljena je  uporaba le enega kupona oziroma bona za vsak nakup. Kuponi in boni se ne seštevajo.

 

Zaključek naročila
Naročilo je zaključeno, ko se vam na zaslonu izpiše besedilo »Vaše naročilo je sprejeto«. Istočasno boste na vaš elektronski naslov dobili tudi potrditveno elektronsko pošto iz naslova info@detektorsistemi.si z zadevo »Naročilo iz spletne strani«. V priponki boste prejeli vse podatke o vašem naročilu.

 

Kupoprodajna pogodba s kupcem je sklenjena v trenutku, ko potrdimo naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. S potrditvijo spletnega naročila se kupec zavezuje k plačilu.

 

Pogodba o nakupu oz. vaše naročilo bo shranjeno v elektronski obliki v naših podatkovnih bazah. Na vašo zahtevo so vam ti podatki kadarkoli na voljo.

 

Račun vam bomo posredovali ali v elektronski obliki na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli pri naročilu ali kot prilogo v paketu z blagom, ki ga boste prejeli na vaš navedeni naslov za dostavo. 

 

Posodobljeno: 01. 02. 2022

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih